Функціонування електоральної демократії в етнічно різноманітних спільнотах: Licia Cianetti: The Quality of Divided Democracies. Minority Inclusion, Exclusion, and Reprsentation in the New Europe. ‒ University of Michigan Press, Ann Arbor, 2019. ‒ 250 p. - Лупул, Тарас (Історико-політичні проблеми сучасного світу, 2019)
Рецензія на книгу Licia Cianetti "The Quality of Divided Democracies. Minority Inclusion, Exclusion, and Reprsentation in the New Europe"