Нове свідчення професора Миколи Лазаровича про нинішню російсько-українську війну : Лазарович М. В. «Душу й тіло ми положим за нашу свободу»: Україна в боротьбі проти збройної аґресії Російської Федерації (2014–2018 роки) / Міністерство інформаційної політики України. Ічня : ПП «Формат», 2018. 340 с. - Макар, Юрій; Мельничук, Любов; Павлюк , Михайло (Історико-політичні проблеми сучасного світу, 2018)
Рецензія на книгу: Лазарович М. В. Душу й тіло ми положим за нашу свободу»: Україна в боротьбі проти збройної аґресії Російської Федерації (2014–2018 роки)